Ontdek wie we zijn & onze "WHY"

Gui Boven

Organisatieveranderaar – changemanagement – expert leiderschap – teamontwikkeling

gui@kolossaal.be

+32 497.79.41.58

Ik droomde ooit van een professionele reis als ingenieur-architect. Maar mijn drang om werkelijk een verschil te maken in het leven van mensen heeft me op een meer vervullende reis gebracht. 

Ik integreerde mijn ontwerpvaardigheden in de kunst van het bouwen van wendbare organisaties, en werd zo een architect van organisatiestructuren. Elke dag help ik organisaties in hun tocht naar duurzame, innovatieve structuren, gefundeerd op visie, strategie, waardetoevoeging en aandacht voor de ontwikkeling van het menselijk kapitaal. In deze organisaties worden teams gebouwd die vanuit gedeeld leiderschap eigenschap opnemen.

Ik geloof er sterk in dat wanneer we organisatievraagstukken benaderen vanuit het gehele systeem en de complexiteit aanvaarden, dat dit het mogelijk maakt om de lerende en wendbare organisaties te bouwen die we nodig hebben in deze VOCA – VUCA-wereld.  De methodologieën en inzichten die ik verworven heb, zijn cruciaal voor het bouwen van organisaties die klaar zijn voor de immense uitdagingen van de toekomst. Het is mijn streven om organisaties te helpen niet enkel oppervlakkige veranderingen door te voeren, maar om te kiezen voor een diepgaande transformatie.

Ik ben enorm trots op de projecten waaraan ik heb mogen werken. Of het nu ging om het ontwikkelen van wendbare en lerende arbeidsorganisaties, gedeeld leiderschap of het faciliteren van verandering in diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, lokale besturen, enz, brengt elke ervaring meer inzicht en kennis die ik kan toetsen aan de wetenschappelijke inzichten. Het is fijn op deze kennis en ervaring te delen met ondernemers, CEO’s, directeurs en bestuurders, om samen duurzame, meerwaarde-creërende organisaties te bouwen. Samen bouwen we aan werkbaarheid voor werknemers én werkgevers!

Ik zie me niet alleen als een adviseur en mentor, maar ook als een leerling, steeds bereid om nieuwe inzichten op te doen en te groeien. Als gecertificeerd Senior Consultant Innovatieve Arbeidsorganisatie en met tal van andere certificaten en opleidingen die wetenschappelijke basis hebben, blijf ik mij verdiepen in de kunst van organisatieontwikkeling en leiderschap. Het werk is met andere woorden nooit af. 

Ik ben gelukkig getrouwd, vader en trotse opa van twee kleinkinderen. En als ik niet werk, dan vind je me op mijn zeilboot aan de Moerdijk. Daar neem ik ook graag klanten mee naar toe voor intervisies, waar de rust en de open zee een perfecte omgeving bieden voor reflectie en diepgaande gesprekken. 

Leiderschap & teamontwikkeling maken deel van één systeem

Arbeidsorganisaties bouwen met de klantvraag centraal en betrokken medewerkers

Lerende organisaties die duurzaam groeien in een turbulente wereld